Werken bij ieder1

Woonbedrijf ieder1 is een maatschappelijke organisatie, betrokken en dichtbij haar klanten. Om in te spelen op wisselende vragen en wensen, hebben we een flexibele organisatie ingericht. Met medewerkers die de klant centraal stellen, ondernemerszin tonen en kunnen samenwerken met verschillende spelers in het veld. We bieden een uitdagende werkomgeving waarin het ontwikkelen van talenten centraal staat.

Durf jij de uitdaging aan, onze organisatie mede vorm te geven en onze ambities te realiseren? 

Vacatures

Bekijk hier onze actuele vacatures. 

Open sollicitatie

Als er geen passende vacature openstaat, nodigen wij je van harte uit om je belangstelling voor een functie bij onze organisatie kenbaar te maken door middel van een open sollicitatie. Wij hebben regelmatig vacatures voor MBO-ers en HBO-ers in de vakgebieden bouwkunde, financiële administratie en wonen.

Na ontvangst van je open sollicitatie krijg je van ons binnen twee weken bericht wat we met je sollicitatie doen. Het kan zijn dat jouw achtergrond niet aansluit bij de functies die wij kennen. In dat geval ontvang je van ons een afwijzing en vernietigen wij je open sollicitatie. Als je opleiding en ervaring wel past bij mogelijke vacatures in de toekomst, sturen we je een brief waarin we bevestigingen dat we jouw gegevens in portefeuille houden. We bewaren je gegevens dan een half jaar en nemen contact met je op als er een passende vacature ontstaat.

Je kunt je sollicitatiebrief met CV richten aan:

Woonbedrijf ieder1
T.a.v. afdeling P&O
Postbus 888
7400 AW Deventer

Of stuur een e-mail naar PenO@ieder1.nl