Oldenbarneveldtstraat e.o.

Groot onderhoud / woningverbetering aan 37 woningen

Woning informatie

Kenmerken

Type
Onderhoudsproject
Status
In uitvoering
Planning

Start augustus 2020
Oplevering december 2020

Aannemer

Talen Midden B.V. 

Contact?

Bent u bewoner en wilt u meer weten over het project, dan kunt u contact opnemen met Lia Brinks (Consulent Klant en Wonen, wijkteam Waterkwartier) via telefoonnummer 088 111 0 340/ / wijkteamwaterkwartier@ieder1.nl.

Bent u geen bewoner maar toch nieuwsgierig naar het project, dan kunt u contact met ons opnemen via ons algemene telefoonnummer
088  111 0 222.

Johan van Oldenbarneveldtstraat e.o.
Het betreft 37 woningen in het Waterkwartier, voormalig de zogenoemde arbeiderswoningen. De meeste bewoners kennen elkaar en helpen elkaar gedurende het project. Ook in de omliggende straten vindt grootonderhoud en verduurzaming plaats. 

Wat gaat er gebeuren?
Groot onderhoud/woningverbetering aan 37 woningen aan de Van Limburg Stirumstraat en Johan van Oldenbarneveldtstraat in de wijk Waterkwartier te Zutphen.
Het project bestaat uit drie onderdelen:
1. Energetische verduurzaming (label A)
2. Asbestverwijdering
3. Keuken-, badkamer- en toiletrenovatie (mits hiervan de beoogde leeftijd is bereikt) 

Nadat de benodigde participatie van bewoners was binnengehaald is de voorbereiding voor de uitvoering gestart. Voor de bewoners zijn in de omgeving tijdelijke logeerwoningen ingericht. Inmiddels zijn de eerste bewoners verhuisd naar hun tijdelijke adres en is de aannemer met de werkzaamheden begonnen.