Noorderhaven, 't Reesink

Nieuwbouw van 18 sociale huurappartementen en gezamenlijke ruimten i.s.m. De Klipper Zorg Zutphen

Woning informatie

Kenmerken

Type
Nieuwbouwproject
Status
In uitvoering
Planning

Start bouw november 2018 – oplevering oktober 2019

Aannemer

Plegt Bouw BV

Architect

Zecc Architecten BV

Contact?

Woonbedrijf ieder1 t 088 111 0 222

Pers Woonbedrijf ieder1, afdeling Communicatie t 088 111 0 222 

Zie projectwebsite

Ligging

Noorderhaven grenst aan de IJssel en binnenstad van Zutphen. Het historische centrum en het station liggen op loopafstand en de nieuw aangelegde haven verbindt de nieuwe wijk direct met de IJssel. Via een netwerk van prachtige spooronderdoorgangen is Noorderhaven verbonden met de binnenstad en de rest van Zutphen. In deze wijk komen nieuwe straten en buurten waar, onder meer, dit appartementengebouw wordt gebouwd.

Verhuur

Dit appartementengebouw wordt in samenwerking met De Klipper Zorg Zutphen gerealiseerd. Zij zullen na voltooiing dan ook het gehele pand, t.b.v. hun cliënten, gaan huren. Voor meer informatie: www.deklipperzorg.nl

Appartementen (18)

Het appartementencomplex ‘t Reesink beschikt na voltooiing over 18 appartementen verdeeld over 5 verdiepingen, aangevuld met een gezamenlijke keuken, woonkamer en activiteitenruimte. Traditionele baksteen architectuur wordt gecombineerd met moderne vormgeving. De ruime appartementen (ca. 70 m2) zijn voorzien van een woonkamer en keuken, twee slaapkamers, badkamer, separaat toilet, inpandige berging en een privé buitenruimte (ca. 10 m2). Vanzelfsprekend wordt het gebouw voorzien van een lift- en zonnestroominstallatie.

 

Meer informatie Noorderhaven Noorderhaven wordt de eigentijdse aanvulling op de binnenstad van Zutphen. Een levendige wijk, waar je met plezier woont en werkt. Waar je een terrasje kunt pakken en het water van de IJssel altijd dichtbij is. Een echte thuishaven, met ruimte voor eigen initiatief.

Kijk voor meer informatie op www.noorderhavenzutphen.nl

Noorderhaven: omdat je weet wat je wilt.