Het Vizier

Aan de oostzijde van de stad Deventer ligt de wijk De Vijfhoek. Woonbedrijf ieder1 realiseert hier het project Het Vizier: 19 sociale huurwoningen. In maart 2018 is gestart met de bouw en eind 2018/begin 2019 staat de sleuteloverdracht van deze woningen gepland.

Woning informatie

Woningen

De 19 ruime rijwoningen zijn verdeeld over 3 verschillende woningblokken. Het zijn moderne en energiezuinige woningen, waarbij de warmtevoorziening via een eigen cv-ketel is geregeld én zonnepanelen op het dak zorgen voor teruglevering op de eigen electrameter. De woningen beschikken op de begane grond over een ruime woonkamer met open keuken en toegang tot de achtertuin met berging. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer voorzien van een 2e toilet. Op de tweede verdieping bevindt zich een ruime zolder.

In de basis zijn er maar 2 verschillende woningtypes: een reguliere tussenwoning (plattegrond) en een gespiegelde variant van diezelfde plattegrond.

Het parkeren gebeurt in parkeervakken in de omliggende straten, waarbij parkeerplaatsen niet zijn toegewezen.

De woningen hebben een oppervlakte van ca. 110m2. De kavels hebben een gemiddelde maat van ca. 105m2, met enkele uitschieters naar zelfs 145m2.

Verhuur

De inschrijving verloopt via: www.woonkeus-stedendriehoek.nl

De woningen worden tussen 27 september t/m 13 oktober op Woonkeus Stedendriehoek gepubliceerd. Om hierop te kunnen reageren, dient u ingeschreven te staan als woningzoekende bij Woonkeus Stedendriehoek.

Let op: deze woningen krijgen een huurprijs van € 710,68 (prijspeil januari 2018). Aan deze huurcategorie zijn inkomstenvereisten verbonden. Houd hier a.u.b. rekening mee wanneer u voornemens bent te reageren. Kijk hiervoor ook naar de tabel ‘Passend toewijzen’ op: https://www.woonkeus-stedendriehoek.nl/informatie/passend-toewijzen/

Meer informatie

Meer informatie over het huren van een sociale huurwoning bij Woonbedrijf ieder1 leest u hier. Overige informatie is te vinden onder het tabblad 'Brochures en links'.