Hagedoornstraat e.o.

Verduurzaming / Groot Onderhoud

Woning informatie

Kenmerken

Type
Onderhoudsproject
Status
In uitvoering
Planning

Start september 2020 - oplevering eind 2020

Aannemer

Plegt-Vos Oost B.V. uit Hengelo

Contact?

Bent u bewoner van één van deze woningen en wilt u meer weten over het project, dan kunt u contact opnemen met Dominique van Gennep (Consulent Klant en Wonen, wijkteam DEV-KS Keizerslanden, Steenbrugge) via telefoonnummer 088 111 0 350.

Bent u geen bewoner maar toch nieuwsgierig naar het project, dan kunt u contact met ons opnemen via ons algemene telefoonnummer
088  111 0 222.

Waar
In de wijk Tuindorp in Deventer liggen de straten Hagedoornstraat, Verwerstraat, Hoge Hondstraat, Putmanstraat, Sloetstraat en Dapperstraat. Woonbedrijf ieder1 bezit en beheert hier 67 eengezinswoningen. De woningen zijn gebouwd tussen 1941 en 1947. Klik hier voor een impressie.

Wat gaat er gebeuren
In 2020 worden de woningen verduurzaamd naar een energielabel A. Het verbruik van energie, en dus ook de CO2 uitstoot,  zal hiermee worden verlaagd. Ook zal het comfort toenemen doordat de luchtdichtheid wordt verbeterd. Verder word aanwezig asbest verwijderd en worden badkamers, toiletten en keukens vernieuwd wanneer ze daar aan toe zijn. Als laatste worden enkele verouderde verwarmingsketels vervangen. Na de werkzaamheden voldoen de woningen aan de eisen die vandaag de dag kunnen worden verwacht.