Dapperstraat en omgeving te Deventer

In de wijk Tuindorp in Deventer liggen de straten Dapperstraat, Putmanstraat, Hoge Hondstraat, Verwerstraat, Sloetstraat en Nilantstraat. Woonbedrijf ieder1 bezit en beheert hier 55 eengezinswoningen. De woningen zijn gebouwd rond 1950.

Woning informatie

Kenmerken

Type
Onderhoudsproject
Status
In uitvoering
Planning

Start mei 2021 - oplevering maart 2022

Aannemer

Onderpand Vastgoedbeheer B.V. uit Deventer

Contact?

Bent u bewoner en wilt u meer weten over het project, dan kunt u contact opnemen met Annedorien van der Waarde (Consulent Klant en Wonen, wijkteam Keizerslanden & Steenbrugge), telefoon 088-1110350.

Bent u geen bewoner maar toch nieuwsgierig naar het project, dan kunt u contact met ons opnemen via ons algemene telefoonnummer 088 - 111 0 222.

Foto’s

In 2021-2022 worden de woningen verduurzaamd naar een energielabel A. Het verbruik van energie, en dus ook de CO2 uitstoot,  zal hiermee worden verlaagd. Ook zal het comfort toenemen doordat de luchtdichtheid wordt verbeterd. Verder wordt aanwezig asbest verwijderd en worden badkamers, toiletten en keukens vernieuwd wanneer ze daar aan toe zijn. Als laatste worden enkele verouderde verwarmingsketels vervangen. Na de werkzaamheden voldoen de woningen aan de eisen die vandaag de dag kunnen worden gesteld.