Woonbedrijf ieder1 zoekt de huurders op...

Zaterdag 1 oktober 2016 is de Dag van het Huren. Woonbedrijf ieder1 grijpt de gelegenheid aan om naar de huurders toe te komen en staat deze dag bij haar huurders op de stoep. 

Met een mobiel kantoor waar iedereen met vragen, opmerkingen, voor advies of gewoon een praatje en een gratis kopje koffie welkom is. Huurders krijgen de gelegenheid om alle vragen te stellen die ze altijd nog eens wilde stellen, reparatieverzoeken in te dienen, afspraken te plannen, advies te vragen en nog veel meer. Moet er iets geregeld worden? Grote kans dat we het ter plekke kunnen doen! De babbelbox staat klaar voor huurders die hun hart willen luchten of misschien wel een compliment willen geven. Ook is in beide steden is de huurdersvertegenwoordiging Huurders BIJ1 aanwezig. In Zutphen staan we in de wijken Berkelpark, Waterkwartier en Zuidwijken. In Deventer zijn we te vinden in Zandweerd, Keizerslanden en Colmschate/Vijfhoek.

Zutphen

10.00 – 11.30 uur       Noordveen/Berkelpark: COOP Supermarkt (parkeerterrein)

12.30 – 14.00 uur       Waterkwartier: Gerard Doustraat (grasveld voor flat Jan Rozeboomstraat)

15.00 – 16.30 uur       Zuidwijken:  Moesmate (parkeerplaats ter hoogte van Perspectief (nr 193)

Deventer

10.00 – 11.30 uur       Zandweerd: J. van Vlotenlaan (parkeerplaats hoek Schuilingstraat)

12.30 – 14.00 uur       Keizerslanden: Mariënburghplein

15.00 – 16.30 uur       Colmschate/Vijfhoek: Brand Buyspark (parkeerplaats tegenover winkelcentrum)

De Dag van het Huren vindt voor het tweede keer plaats in Nederland. Tijdens de open dag openen de corporaties in Nederland hun deuren om het algemeen publiek bekend te maken met wat corporaties doen en wat zij bijdragen aan de samenleving.

Terug naar overzicht