Verzoek aan u: wees onze ogen en oren in de wijk

Onze maatschappij functioneert op dit moment anders dan we gewend zijn. We nemen allemaal voorzorgsmaatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Het is een onzekere tijd, waarin we u graag op de hoogte houden hoe Woonbedrijf ieder1 omgaat met de situatie in Nederland. Dat doen we via het nieuwsitem 'Maatregelen coronavirus', waarin we aangeven welke dienstverlening we kunnen bieden binnen de richtlijnen die nu vanuit de overheid gelden. Bij vragen of opmerkingen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Het welzijn van onze huurders, samenwerkingspartners en medewerkers gaat voor alles. Wat wij u willen vragen is, om samen met ons, alert te zijn op ongewenste of onveilige situaties in en rondom onze huurwoningen en gebouwen. Nu we allemaal op meer fysieke afstand van elkaar werken is het van belang om extra scherp te zijn op signalen uit de omgeving en die ook door te krijgen. Ziet of ervaart u iets waar u vragen over heeft, neem dan contact met ons op. Dat kan via onze wijkteams of via 088 111 0 222.

U kunt ons bereiken van maandag tot en met vrijdag van 8:30 uur tot 17:00 uur. Ook buiten kantoortijden kunt u (bij spoed) dit nummer bellen. U wordt dan doorgeschakeld naar onze storingsdienst.

Terug naar overzicht