Verbouwing kantoor Overstichtlaan

Vanaf eind augustus wordt het kantoor van Woonbedrijf ieder1 aan de Overstichtlaan in Deventer verbouwd. U kunt ons tijdens de werkzaamheden gewoon blijven bezoeken. Op de parkeerplaats is een tijdelijk kantoor geplaatst waar u, zoals u dat gewend bent, terecht kunt met uw vragen.

De afgelopen jaren hebben we veel woningen verbeterd. De komende jaren gaan we door met het verduurzamen van onze woningen. Maar ook ons eigen kantoorpand in Deventer wordt verduurzaamd. Momenteel heeft Woonbedrijf ieder1 2 kantoren in Deventer. Deze kantoren voegen we samen aan de Overstichtlaan. Door de samenvoeging en verbetering van het pand dalen onze kantoorkosten in de komende jaren flink. Daarnaast willen wij toegankelijker zijn voor onze huurders. De eerste stappen zijn de afgelopen jaren gemaakt door de komst van de wijkteams. Maar ook de vernieuwde inrichting van het kantoor draagt bij aan een betere dienstverlening voor onze huurders.

Dit gaat dus om onze kantoren in Deventer, uiteraard houden wij in Zutphen ook gewoon een kantoor waar onze huurders ons kunnen bezoeken. We verwachten het vernieuwde kantoor in Deventer half februari in gebruik te kunnen nemen. Tot die tijd kunt u ons blijven bezoeken in de tijdelijke kantoorunit aan de Overstichtlaan, natuurlijk kunt u ook gewoon telefonisch terecht bij uw wijkteam.

En in het voorjaar van 2021 bent u van harte welkom om een kijkje te komen nemen in ons nieuwe kantoor!

Terug naar overzicht