Meepraten met ieder1

Woonbedrijf ieder1 vindt het belangrijk om de stem van huurders te horen, hierdoor kunnen wij ons werk voor huurders nog beter doen. Inbreng van huurders is ook vastgelegd in de Woningwet. Huurdersvertegenwoordiging Huurders BIJ1 is gesprekspartner namens huurders en vervult hierbij een rol van intermediair, kennisplatform en adviesorgaan.

Huurdersinbreng gaat over het meedenken en advies geven over organisatie- en beleidszaken, zoals wettelijk minimaal is vastgelegd in de Overlegwet en Woningwet. Huurders BIJ1 is gesprekspartner namens huurders en vervult hierbij een rol van intermediair, kennisplatform en adviesorgaan. Het gaat niet om individuele zaken (hiervoor kunnen huurders zelf contact opnemen met Woonbedrijf ieder1) en ook niet om complexgerelateerde zaken (hiervoor zijn de bewonerscommissies), maar om zaken die al onze huurders in Deventer en Zutphen aan gaan.

De bestuursleden van het bestuur van Huurders BIJ1 zijn: Eeuwe Kuiper, Ria Lenting, Rob Freriks, Ron Baum, Jan Bennink, Karin Goldenbeld en Marc Hulshof.