nieuws

Woonbedrijf ieder1 gebruikt Aedes routekaart voor het goede gesprek met stakeholders

De doelstelling is duidelijk: In 2050 willen we in Nederland geen CO2-uitstoot meer. Dat betekent dat alle woningen in Nederland op termijn van het aardgas af moeten. Verwarming van de woningen en warm water moet dan van duurzame bronnen komen. Dit noemen we de warmtetransitie, een enorme opgave en complexe puzzel voor woningcorporaties, gemeenten en provincies.

Rob Rutgers Aedes Routekaart

Ons nieuwe koersplan is gelanceerd

Ontdek ons nieuwe koersplan ‘In de buurt’! Als vervolg op ons ondernemingsplan 'Dicht bij huis' uit 2018, zijn we trots op de behaalde resultaten. Van een organisatie op afstand is woonbedrijf ieder1 een organisatie geworden waar klantvriendelijkheid en maatwerk vanzelfsprekend is. Dat zien we terug in de waardering die huurders ons geven; de huurderstevredenheid is toegenomen. Dat is met name het resultaat van de inrichting van onze zeven wijkteams die dichtbij onze huurders in de wijken van Zutphen en Deventer zijn gaan werken. Zij kennen de huurders en andere organisaties in de wijken goed en kunnen inspelen op wat zich in de wijken voordoet. Tegelijkertijd hebben we hard gewerkt aan de professionalisering van de organisatie en persoonlijk leiderschap van medewerkers.

Corrie Koersplan Afb Website (1)

Voorrang bij verkoop woningen van ieder1 in Deventer en Zutphen

Soms worden woningen van woonbedrijf ieder1 in Deventer en Zutphen via een plaatselijke makelaar te koop aangeboden. Voor Deventer is dat Thoma Post en voor Zutphen is dat Vijf Makelaars. Deze woningen worden aangeboden met een voorrangsregeling. Woont u in een sociale huurwoning in de Stedendriehoek? Dan kunt u voorrang krijgen.

Verkoop Woningen

54 nieuwe duurzame woningen in De Hoven in Zutphen

Wij willen dat onze huurders in betaalbare, comfortabele en energiezuinige woningen wonen. Aan de M olenweg en B aankstraat in Zutphen  gaan we daarom 60 woningen vervangen voor 54 nieuwe woningen. De huidige 60 woningen voldoen niet meer aan het...
Ondertekening Molenweg en Baankstraat Zutphen

De kalender ligt weer voor u klaar

De kalender ligt weer voor u klaar. U kunt hem ophalen bij ons aan balie in Deventer en Zutphen. Maak gerust gebruik van het moment om even een kop koffie te drinken en eventuele vragen te stellen.   U bent altijd welkom!
Kalender

Wie wordt onze nieuwe directeur-bestuurder?

De werving voor onze nieuwe directeur-bestuurder is gestart! Als woningcorporatie zorgen wij ervoor dat mensen een fijne en veilige thuisbasis hebben, waar ze zichzelf kunnen zijn en op een goede manier met elkaar kunnen samenleven. Wij zijn op zoek naar een inspirerende professional om de komende jaren aan het roer te staan van onze organisatie.

Afbeelding Voor Vaca Joke Website

Vlag halfstok voor Marokko ♥

Als steunbetuiging aan de slachtoffers en nabestaanden van de aardbeving in Marokko, hangt onze vlag tot en met maandag 18 september halfstok. We leven mee met iedereen die door deze aardbeving is geraakt, en we denken ook aan de mensen die zich bezorgd afvragen hoe het met hun dierbaren in het getroffen gebied gaat.

Vlag Landscape