Veiligheidsmaatregelen bij werkzaamheden

We werken volgens het protocol ‘Samen veilig doorwerken’. Dit protocol is opgesteld door de overheid en hierin staat duidelijk omschreven hoe we op een veilige manier voor huurders én medewerkers onderhoudswerkzaamheden kunnen uitvoeren. 

Bij de bevestiging van een afspraak bij u thuis krijgt u de flyer ‘Samen veilig doorwerken: zo werkt het’ met een praktisch stappenplan, zodat u vooraf weet hoe de vakman werkt en wat we vragen als een vakman u  thuis komt. Zo zorgen we er samen voor dat werkzaamheden op een zo prettig mogelijke en veilige manier kunnen plaatsvinden. 

Onze vakmannen en onderhoudspartijen dragen zo maximaal zorg voor uw en hun eigen gezondheid. Zij houden zich aan strikte veiligheids- en hygiënemaatregelen en vermijden fysiek en sociaal contact. Dat betekent ook dat zij geen koffiedrinken met huurders.

Alleen gezonde vakmannen voeren werkzaamheden uit. Dat geldt ook voor partijen die voor ons werkzaamheden uitvoeren. Afspraak is: thuisblijven bij milde klachten zoals neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts. Ook als huisgenoten koorts hebben, blijven medewerkers thuis. Wij houden de gezondheid van onze vaklieden scherp in de gaten, zodat we in iedere situatie passende maatregelen treffen. Heeft u zelf of één van uw huisgenoten gezondheidsklachten, geef het dan ook door aan de vakman of aan ons.

Vakmannen houden afstand en vragen u om niet in dezelfde ruimte te zijn bij de uitvoering van werkzaamheden. Zij dragen bij u thuis een mondkapje. We vragen ook u om afstand te bewaren tot de vakman. In deze flyer kunt u zien hoe wij werken en wat wij van u verwachten.

Heeft u of één van uw huisgenoten gezondheidsklachten (zoals verkoudheid, keelpijn, loopneus, kortademigheid, hoesten of koorts), dan stopt onze vakman met de werkzaamheden. Dit doen we om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Op een later moment wordt contact met u opgenomen om te kijken wat voor maatwerk er geleverd moet worden.

Vragen? U kunt ons bereiken door direct contact op te nemen met uw wijkteam. Alle contactgegevens staan hier voor u op een rij. Eventueel kunt u ons ook bereiken via het algemene nummer 088 111 0222.