Parkeerruimte

Wij verhuren garages en parkeerplaatsen. Zoekt u parkeerruimte? Reageert u dan op de aangeboden parkeerruimten via www.woonkeus-stedendriehoek.nl. Om in aanmerking te kunnen komen voor een garage hoeft u niet ingeschreven te staan bij Woonkeus Stedendriehoek.  Daarnaast hebben wij ook regelmatig garages te huur die wij zelf aanbieden. Het actuele aanbod daarvan is hier te vinden. Voor deze garages kunt u contact opnemen met onze klantenservice via telefoonnummer 088 111 0 222.

Veel gevraagd over Parkeerruimte

Hoe kan ik in aanmerking komen voor een garage(box)?

U kunt via de www.woonkeus-stedendriehoek.nl

reageren op de garageboxen die te huur zijn. Hiervoor hoeft u niet ingeschreven te staan bij Woonkeus Stedendriehoek. Bent u huurder in een complex waar een garagebox leegkomt, dan heeft u voorrang op andere belangstellenden die niet in dit complex wonen. Bij meerdere belangstellenden wordt er geloot. Voor de toewijzing en loting zijn Algemene Voorwaarden opgesteld die Woonbedrijf ieder1 volgt.

Ik wil de huur van mijn garage opzeggen, hoe werkt dat?

U kunt uw huur elke werkdag van de maand schriftelijk opzeggen, altijd minimaal één maand van tevoren. U kunt de huur op 3 manieren opzeggen:

1. Schriftelijk. U stuurt Woonbedrijf ieder1 een ingevuld formulier huuropzegging garage of u stuurt zelf een brief aan Postbus 888, 7400 AW Deventer. U kunt uw opzegging aangetekend versturen. U weet dan zeker dat Woonbedrijf ieder1 uw brief heeft ontvangen.

2. Persoonlijk. U komt naar de balie van uw klantvestiging en vult ter plekke een in. Tussen 8.30 en 17.00 uur kunt u terecht bij onze klantvestigingen aan de Overstichtlaan 2 in Deventer en de Piet Heinstraat 25 in Zutphen.

3. Digitaal. U print uw opzeggingsbrief en zet daar uw handtekening en eventueel die van uw medehuurder op. De brief kunt u scannen of u maakt er een goede scherpe foto van met uw mobiele telefoon. Dat bestand stuurt u per e-mail naar info@ieder1.nl onder vermelding van 'Opzegging' en uw huidige adres.

Als uw schriftelijke huuropzegging bij ons binnenkomt, worden de gegevens verwerkt. U krijgt een schriftelijke bevestiging van deze opzegging. Bij een garage doen we geen asbestinventarisatie.

Oplevering

Er wordt geen afspraak meer met u gemaakt voor een eindopname.
U dient de garage (of andere gehuurde ruimte) geheel leeg te maken en in goede staat op te leveren. Na het inleveren van de sleutel controleren wij of hieraan voldaan is.

Mag ik mijn garage onderverhuren?

Onderverhuren of in gebruik geven van een garagebox is niet toegestaan.