Zorgaanpassingen

Ook als u ouder wordt of om andere redenen zorgvoorzieningen in uw woning nodig heeft, wilt u comfortabel wonen. Daarom werkt Woonbedrijf ieder1 samen met zorgpartijen om u nieuwe diensten en producten aan te kunnen bieden. U kunt hier lezen wat Woonbedrijf ieder1 voor u als huurder kan betekenen.

Medische woningaanpassingen

Blijft u het liefst in uw huidige woning wonen? Soms zijn aanpassingen dan noodzakelijk. Denk aan handgrepen, een traplift of een douchestoel. Huurders in Deventer kunnen voor meer informatie contact opnemen met de afdeling Publiekszaken Zorg van de gemeente Deventer, Grote Kerkhof 1, Postbus 5000, 7400 GC Deventer via telefoonnummer 14 0570 (geen kengetal). Huurders in Zutphen kunnen voor meer informatie contact opnemen met Team Zorg van Het Plein, Henri Dunantweg 1, 7201 EV Zutphen via telefoonnummer 0575 - 595760.

Personenalarmering: snel hulp als dat nodig is

Naast het aanbrengen van bepaalde aanpassingen is het ook mogelijk om gebruik te maken van personenalarmering. Personenalarmering is een systeem waarbij u direct hulp kunt inroepen als dat nodig is. U kunt dus veilig en zelfstandig wonen met de zekerheid dat u in noodsituaties altijd contact kunt maken met de hulpverlening. In zowel Zutphen als Deventer is Woonbedrijf ieder1 samenwerkingsovereenkomsten aangegaan met de plaatselijke zorgpartijen. Huurders uit Zutphen kunnen hiervoor contact opnemen met Sensire, telefoon 0900–8856 (lokaal tarief). Huurders uit Deventer kunnen voor meer informatie contact opnemen met Carinova, telefoon 0900-8662 (lokaal tarief).