Vervanging keuken

Woonbedrijf ieder1 vervangt keukens voor een groot aantal woningen tegelijkertijd. Daarvoor wordt gekeken hoe oud de keukens zijn van onze woningen en op basis daarvan wordt een planning opgesteld voor het vervangen van de keukens. Voordat wij daadwerkelijk de keuken vervangen, zullen wij eerst een inspectie bij u thuis doen. Blijkt tijdens deze inspectie dat keuken in de afgelopen jaren toch al vernieuwd is, dan wordt uw keuken op dat moment nog niet vernieuwd.

Veel gevraagd over Vervanging keuken

Wanneer ben ik aan de beurt voor het vervangen van mijn keuken?

Woonbedrijf ieder1 vervangt keukens complexmatig. Dit houdt in dat alle keukens binnen een complex tegelijkertijd worden vervangen tijdens onderhoudswerkzaamheden. Voordat wij daadwerkelijk de keuken vervangen, zullen wij eerst een inspectie bij u thuis doen. Blijkt tijdens deze inspectie dat keuken in de afgelopen jaren al vernieuwd is, dan wordt uw keuken op dat moment nog niet vernieuwd.

Mag ik zelf mijn badkamer, keuken of toilet vervangen?

Nee. Woonbedrijf ieder1 hanteert een standaard uitrusting en een standaard kwaliteit die we willen aanbieden aan onze huurders. Daarom is het niet mogelijk zelf uw badkamer, keuken of toilet te vervangen.

Mijn keuken wordt vervangen, hoe ziet de nieuwe keuken eruit?

Wordt uw keuken vervangen, dan hebt u een aantal keuzes waarmee u de keuken kunt vormgeven naar uw smaak. U kiest uit zeven verschillende gangbare kleuren, kastjes of lades en twee type aanrechtbladen van de Bribus Eco-line. De keuken heeft (indien mogelijk) een afzuigkap en een aansluiting voor een vaatwasser. Uw keuken zal daarnaast worden voorzien van een ladekast. Door het gebruik van duurzaam materiaal is de keuken tevens vriendelijk voor het milieu.

Woonbedrijf ieder1 bepaalt hoe groot de nieuwe keuken wordt en hoe de keuken wordt ingedeeld. Hiervoor gebruiken we standaarden.