Badkamer vervangen

Woonbedrijf ieder1 vervangt badkamers en toiletten tegelijkertijd voor een groot aantal woningen. Dit houdt in dat de badkamers/toiletten van deze woningen worden vervangen bij onderhoudswerkzaamheden. Voordat wij daadwerkelijk de badkamer/toilet vervangen, zullen wij eerst een inspectie bij u thuis doen. Blijkt tijdens deze inspectie dat de badkamer/toilet in de afgelopen jaren al vernieuwd is, dan wordt uw badkamer/toilet op dat moment nog niet vernieuwd.

Veel gevraagd over Badkamer vervangen

Mijn badkamer of toilet wordt vervangen, hoe komt het eruit te zien?

Woonbedrijf ieder1 plaatst een standaard badkamer en toilet met een moderne uitstraling. De badkamer en het toilet dat u krijgt is van deze tijd: witte wandtegels, grijze vloertegels, wit sanitair en in het toilet indien van toepassing en mogelijk een wit zwevend toilet.

Mag ik zelf mijn badkamer, keuken of toilet vervangen?

Nee. Woonbedrijf ieder1 hanteert een standaard uitrusting en een standaard kwaliteit die we willen aanbieden aan onze huurders. Daarom is het niet mogelijk zelf uw badkamer, keuken of toilet te vervangen.

Wanneer ben ik aan de beurt voor het vervangen van mijn badkamer of toilet?

Woonbedrijf ieder1 vervangt badkamers en toiletten tegelijkertijd voor een groot aantal woningen. Dit houdt in dat alle badkamers en toiletten voor die woningen worden vervangen tijdens onderhoudswerkzaamheden. Voordat wij daadwerkelijk de badkamer of het toilet vervangen, zullen wij eerst een inspectie bij u thuis doen. Blijkt tijdens deze inspectie dat badkamer of het toilet toch in de afgelopen jaren al vernieuwd is, dan wordt de badkamer of het toilet op dat moment nog niet vernieuwd.