Wensfonds

Met het Wensfonds worden wensen van huurders werkelijkheid. Loopt u al een poosje te denken over een straatfeest, een opruimactie, meer groen of iets anders dat blijvend bijdraagt aan uw woonplezier en/of ervoor kan zorgen dat u elkaar (vaker) kunt ontmoeten in uw straat, buurt of wijk? Meld uw wens dan nu aan bij het Wensfonds.

Veel gevraagd over Wensfonds

Wat is het Wensfonds?

Jaren geleden heeft Woonbedrijf ieder1 een vrijkomend geldbedrag opzijgezet. Van de rente die dat bedrag opleverde, is het Wensfonds opgezet. Met het Wensfonds worden wensen van huurders werkelijkheid. Het gaat om wensen die zorgen dat huurders van Woonbedrijf ieder1 in Deventer en Zutphen plezierig wonen.

Kan ik een aanvraag doen bij het Wensfonds?

Iedereen kan een wens indienen: huurders van woningen en appartementen, buren uit een straat, een groep jongeren of een groep kinderen die iets bedacht hebben voor hun blok, flat, buurt of wijk. Loopt u al een poosje te denken over een straatfeest, een opruimactie, meer groen of iets anders dat blijvend bijdraagt aan uw woonplezier en/of ervoor kan zorgen dat u elkaar (vaker) kunt ontmoeten in uw straat, buurt of wijk? Meld uw wens dan nu aan bij het Wensfonds.

Hoe kan ik een aanvraag doen bij het Wensfonds?

Dat kan door een mailtje te sturen naar info@ieder1.nl onder vermelding van het Wensfonds. Vergeet niet te vermelden wat uw contactgegevens zijn, wat uw wens precies inhoudt, of uw buren dezelfde wens hebben en wat de verwachte kosten zijn.

Hoe wordt mijn aanvraag bij het Wensfonds behandeld?

Binnen vier weken krijgt u reactie van het Wensfonds comité.