Gratis cadeaubonnen van €50 voor huurders in Zutphen voor energiebesparende maatregelen

Er worden 4.759 gratis cadeaubonnen van €50 gegeven aan huurders in Zutphen en Deventer voor producten die het huis direct energiezuiniger én comfortabeler maken. Denk bijvoorbeeld aan tochtstrips, radiatorfolie of ledlampen. Deze gratis cadeaubon kunt u, als huurder, gebruiken bij de aangesloten lokale bouwmarkten en winkels, en webshops via het Regionaal Energieloket. Zutphense huurders van Woonbedrijf ieder1, Ons Huis, Mooiland en stichting BOG ontvangen een brief met een persoonlijke cadeauboncode. Ook particuliere huurders in Zutphen en Deventer kunnen de bon aanvragen. Per adres kan maximaal 1 bon worden gebruikt. Wees er snel bij, want er kunnen maar een beperkt aantal cadeaubonnen worden geactiveerd.

Huurt u bij Woonbedrijf ieder1, Ons Huis, stichting BOG of Mooiland?
U ontvangt in de week van 4 oktober 2021 een brief met een persoonlijke cadeauboncode. Let op, u  moet de cadeaubon eerst activeren, voordat u deze kunt gebruiken. Na het activeren is uw bon 1 maand geldig.

Stap 1 Activeer uw gratis cadeaubon van 50 euro:
Ga naar www.regionaalenergieloket.nl/zutphen. Klik op de knop Cadeaubon activeren en voer uw cadeauboncode in.

Lukt dit niet? Neem dan gerust contact op met Woonbedrijf ieder1 of kom even langs op ons kantoor aan de Piet Heinstraat nummer 25. Wij helpen u graag verder.Hou de brief bij de hand als u belt of langskomt.

Stap 2 Wissel uw cadeaubon in. U kunt uw cadeaubon op twee manieren gebruiken:
1. Bij de Zutphense bouwmarkten/winkels.
Ga met de geactiveerde cadeaubon naar de Gamma, Karwei, Praxis of Fixxar. De producten die u hier met de cadeaubon kunt kopen zijn duidelijk aangegeven. Kies uw producten en laat bij de kassa de brief met uw persoonlijke code zien. U krijgt dan een korting van 50 euro. Verschillende bouwmarkten en winkels hebben aan deze actie een extra korting toegevoegd. Ga naar de bouwmarkt of winkel voor meer informatie.

2. Via een webshop
Ga naar www.regionaalenergieloket.nl/zutphen, klik op de knop “cadeaubon gebruiken” en klik op één van de deelnemende webshops.

Heeft u geen brief ontvangen, bent u de brief kwijtgeraakt of huurt u bij een andere verhuurder?
Ga dan naar www.regionaalenergieloket.nl/zutphen.

Actievoorwaarden
De actievoorwaarden, een overzicht van de winkels en webshops en energiebesparende producten die meedoen, staan op www.regionaalenergieloket.nl/zutphen.

Vragen
Als u nog vragen over de cadeaubon heeft, neemt u dan contact op met het Regionaal Energieloket via projecten@regionaalenergieloket.nl of via 088 525 4110.
Wees er snel bij wat op = op. Wij wensen u veel plezier en energiebesparing van uw cadeau.

Online informatiebijeenkomst
Op dinsdagavond 12 oktober 2021 en 15 februari 2022 van 19.30-21.00 uur organiseren wij samen met de gemeente en ZutphenEnergie een gratis online informatie-bijeenkomst. U krijgt dan meer informatie over hoe u energie kunt besparen in uw woning en daarmee uw energierekening kunt verlagen soms met wel honderden euro’s. Aanmelden kan via www.regionaalenergieloket.nl/zutphen.

Hulp nodig?
Een gratis energiecoach van ZutphenEnergie kan u helpen bij de keuze van de producten en het verlagen van uw energierekening. Aanmelden kan via www.regionaalenergieloket.nl/zutphen.